:: Производи 
Потрошувачка кошничка
0 производ(и)
вкупно:
0,00 ден
Провери
среда,
29 Јануари 2020
You have no flash support. No movie show, sorry |:-(
Пребарај по клучен збор

НОВОСТИ

Нитро Компјутери член на СЕТ групацијата

Од јуни 2008 година Нитро Компјутери припаѓа на СЕТ Групацијата, со што ја нуди истата палета на производи од областа на компјутерската техника во сите маркети. Групацијата прави напори да обезбеди најдобар однос квалитет/цена, значи корисниците да добијат квалитетен производ по најдобра цена. Покрај тоа, корисникот добива и максимална грижа со обезбедени 3 сервисни локации за компонентите и голем број на ангажирани сервисери. Сервисот се извршува брзо, квалитетно и потполно транспарентно.


Квалитетни жични и безжични мрежи со TrendNet опрема

Долгогодишната работа на Нитро Компјутери со квалитетна TrendNet опрема резултираше со голем број на задоволни фирми и физички лица.
Од TrendNet производите во однос (перформанси + квалитет) / цена би сакале да ги истакнеме:
жичниот 10/100Мb рутер со 4 портен switch TW100-S4W1CA,
безжичниот 108Мb рутер со заштитен ѕид и 4 портен switch TEW-452BRP,
безжичната 108Mb мрежна карта TEW-443PI.


Нитро Компјутери стана регистрирано продажно место за Canon производи

На 13.06.2007 година Нитро Компјутери потпиша договор за продажба на Canon производи.

Секоја година, Canon организира летна акција за своите производи по многу пристапни цени.
Во Нитро Компјутери можете да ги набавите следните производи по најповолни цени:
- Дигитални апарати
- Видео камери
- Фото принтери
- БублеЏет принтери
- Печатачи / Скенери / Копири
- Ласерски принтери


Производи

ТОП ПРОИЗВОДИ